11. Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil

“Povezani z znanjem”

11. Tehnološka konferenca ter Sejem avtodelov 2016 sta potekala od 14. do 15. oktobra 2016 na gospodarskem razstavišču v Ljubljani.


V novo desetletje organiziranja tehnološke konference o vzdrževanju motornih vozil vstopamo samozavestno in povezani z hišnim sejmom skupine GMT (Adel, Anet, Sec Lubes)

Vsa leta smo se trudili, da bi vzdrževalcem motornih vozil, profersorjem strokovnih šol in študentom skupaj z dobavitelji pokazali, kam se usmerja razvoj avtomobilske industrije, pa tudi kaj so pasti in triki vzdrževanja sodobnih vozil.

Avtomobili so z razvojem računalništva postali kompleksni, odpravljanje napak in vzdrževanje pa zahtevata znanje in orodja , ki jih morajo vzdrževalci nenehno nadgrajevati.

Tehnološka konferenca je s hišnim sejmom skupine GMT odlična priložnost za obnovitev ali dopolnitev znanja o vzdrževanju vozil, spoznavanje novih tehnologij, srečanje z dobavitelji in njihovim prodajnim programom in ne nazadnje za sproščen pogovor in izmenjavo izkušenj udeležencev.

Jasna Pečjak

jasna_podpis


Skupina GMT in Inštitut Metron sta organizirala 11. tehnološko konferenco, ki je tokrat že drugo leto potekala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tehnološka konferenca je organizirana vsako leto v oktobru že od leta 2006 in je posvečena predvsem novostim na področju vzdrževanja vozil.

Otvoritev TK 2016 je bila v petek ob 15.uri, do 19.ure pa se je zvrstilo še 7 strokovnih predavanj. Po predavanjih smo se udeleženci zbrali v hotelu Austria Trend, kjer smo konferenco nadaljevali z družabnim delom. Po večerji so se udeleženci in udeleženke pomerili v tem, kdo lahko dalj časa drži plastenko z motornim oljem v iztegnjeni roki, kar je poskrbelo za obilo zabave. Večer se je nadaljeval ob glasbi in zaključil s slavnostno torto.

V soboto se je TK 2016 nadaljevala s predavanji, ki so trajala do 13.20, za tem so odšli udeleženci na kosilo ter se po 14. uri pridružili Sejmu avtodelov, ki se je v organizaciji skupine  GMT začel na Gospodarske razstavišču.

Še enkrat bi se zahvalili  vsem sponzorjem in sodelavcem  za pomoč in podporo pri organizaciji 11.tehnološke konference in  vas povabili k udeležbi na 12. Tehnološki konferenci, ki bo potekala oktobra 2017 v Murski Soboti.