Prijava in informacije

Kotizacija

Kotizacija za udeležence Tehnološke konference znaša 100 € + 22% DDV (122 € z DDV).

Kotizacija zajema vsa predavanja in predstavitve, strokovni material, praktična darila, petkovo slavnostno večerjo, sobotni coffee break in vabilo na “Sejem avtodelov”

Popusti: 20% za profesorje tehničnih srednjih in visokih šol ter 30% za redne študente in dijake do 26. leta starosti.

Kotizacija za spremljevalke znaša 40€ + 22% DDV (48,80€ z DDV). Vključuje petkovo slavnostno večerjo ter vabilo na Sejem avtodelov s pogostitvijo in zabavnim programom ter vodeni ogled Ljubljane v soboto dopoldan.

Način plačila

Kotizacijo lahko plačate s predplačilom na transakcijski račun ADEL d.o.o., Stegne 31, 1000 Ljubljana, TR: 10100-0049072295 s pozivom “tehnoloska” ali z gotovino direktno na dogodku.

Če ste že vplačali kotizacijo in se Tehnološke konference ne boste mogli udeležiti, vam bomo celotni znesek vrnili, če se pisno odjavite najkasneje do 8. oktobra 2015. Ob kasnejši odjavi vplačane kotizacije ne vračamo.


Prijavite se s spodnjim obrazcem ali direktno na mail:

info@eauto.si ali telefaks 04-530-6012

Organizator tehnološke konference Metron inštitut se zavezuje, da bodo podatki, ki nam jih boste posredovali, obdelani, hranjeni in varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. list RS 59/2001). Podatkov ne bomo posredovali drugim. Uporabljali jih bomo izključno za izstavitev računa, prijavne formalnosti, stik z vami in obveščanje o niaš izobraževanjih. Posredovalec podatkov lahko kadakoli zahteva, da ga prenehamo obveščati in da njegove podatke izbrišemo iz naših seznamov.