POLNILNI KABLI (CC) SERIJE

Produkti so namenjeni polnjenju električnih vozil iz javnih ali zasebnih polnilnih postaj, opremljenih s Tip 1 (SAE J1772) ali Tip 2 (IEC 62196) vtičnicami.

Vse polnilne kable proizvajamo v obratu, kjer je vsa energija, ki jo potrebujemo za ogrevanje, razsvetljavo in proizvodnjo, pridobljena iz obnovljivih virov . Vse komponente so proizvedene v EU (Slovenija in Nemčija-charge kabel)

Glavne značilnosti:

  • zasnovano za 1-fazno in 3-fazno Mode 3 polnjenje EV pri tokovih od to 16A do 32A
  • kabel premium kvalitete, zasnovan za optimalno polnjenje električnih vozil (Made in Germany)
  • izbira željenega priključka na vozilu in polnilni postaji (Tip 1, Tip 2)
  • izbira željene dolžine kabla (max. do dolžine 30m)
  • Za vozila Tesla izdelujemo tudi kable s Tesla charge port openerjem, s katerim lahko odprete polnilna vratca in kasneje tudi zaključite polnjenje z gumbom na vtikaču

Cena:
Cena produkta je odvisna od parametrov vašega naročila, kot na primer dolžina kabla, 1-fazno ali 3-fazno polnjenje, moč polnjenja, itd.

Informativni cenik polnilnih kablov dobite tukaj.

Za naročila nam pišite na info@eauto.si

POLNILNI KABLI PRILAGOJENI ZA VOZILA TESLA

Za vozila Tesla izdelujemo polnilne kable z vgrajenim odklepom, ki omogoča, da s pritiskom na gumb odklenete kabel, kadar vozilo ni zaklenjeno. Funkcija tega gumba je enaka, kot na teslinih hišnih postajah ali Supercharger polnilnici. Cene najdete v ceniku, karakteristična črka je “T” npr. CC05T za 3 x 20 A kabel.

Za vozila Tesla priporočamo vsaj 7m dolg kabel , ker je avto dolg, polnilna vtičnica pa je zadaj levo. poleg tega so pri nas polnilne postaje pogosto zaparkirane. Cena za CC05T dolžine 7m (idealno za model 3 in Y) je 311 € z vključenim DDV.