9. Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil

Avto in vzdrževanje za danes in jutri – od 17. do 19. oktobra 2014

Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil je strokovno srečanje namenjeno vzdrževalcem motornih vozil, profesorjem ter študentom in dijakom tehničnih šol. Letošnja je  kot vsako leto imela poseben poudarek na avtoelektroniki in vbrizgavanju goriva, nekaj pa bo tudi splošnih tem povezanih z vzdrževanjem vozil

9. Tehnološka konferenca je potekala od 17.do 19.oktobra v Šmarjeških toplicah, novost pa je bil “VIP dan” v petek 17.oktobra. Ogledali smo si proizvodnjo bivalnikov v Novem mestu, po tem pa je bilo neformalno druženje s strokovnjaki naših sponzorjev oz dobaviteljev, degustacija vin in skupna večerja. Zaradi omejenih kapacitet je bil VIP dan na voljo le slabi tretjini udeležencev.

Kot vsako leto smo za spremljevalke pripravili pester spremljevalni program.

V soboto so bila predavanja hkrati v dveh dvoranah tako, da so si lahko poslušalci izbrali tista, ki so zanje bolj zanimiva, med odmori pa so lahko tudi prehajali iz ene dvorane v drugo. Sobotni večer je bil kot vsako leto namenjen druženju in zabavi, zaključil pa se je s torto in plesom, ko se je sobota že prevesila v nedeljo. Nedeljski program je bil kot običajno sestavljen iz nekaj predavanj bolj praktične narave ter prikazi in demonstracijami, končal pa se je s kosilom ob 14.uri. Vse skupaj se je tehnološke konference udeležilo 145 slušateljev in gostov.

Utrinki iz 9. tehnološke konference:

sponzorji skupno2